Artisan is de plek is waar toeleveranciers zich moeten laten zien aan de bakkerijsector. Artisan is de vakbeurs met een fijne ambiance waar de sector zich perfect kan laten oriënteren. Kalmeijer staat al jaren op deze beurs met een werkende broodbakkerij waar de bakker kan voelen, ruiken en proeven aan ambachtelijke kwaliteit! De editie van ’23 heeft ons veel gebracht, en ook voor ’25 kijken we uit naar bakkend België.
Sander Bon, Verkoopmanager - KALMEIJER
Artisan is een goede beurs waar veel vakhandel komt; een goed moment om mensen te spreken en lijntjes uit te leggen tussen kaaswinkels en onze distributeurs.
Mark Eversteijn, International Accountmanager - TREUR KAAS
De beurs is voor ons telkens een groot succes dankzij de ideale doelgroep, een perfecte mix van detailhandel en retail. Telkens opnieuw weten we nieuwe klanten aan te trekken en ons netwerk uit te breiden. Bovendien verloopt de organisatie altijd soepel, waarover we zeer tevreden zijn.
Alix Gellynck, Key Accountmanager - GRANO LADIES
Zeelandia’s deelname aan Artisan biedt ons de kans om te netwerken met klanten en de nieuwste trends en producten te presenteren, wat direct bijdraagt aan onze groei en innovatie. De vakbeurs is voor ons een waardevolle bron van inspiratie en kennisuitwisseling.
Kris Dierckx, Marketing Director Befralux - ZEELANDIA
Sinds de start van Broodway heb ik geen editie gemist. Eerst met Leman Cake Decorations en de laatste editie met Mallows. Elke keer was dit voor ons bedrijf DE place to be om nieuwe contacten te leggen. Artisan is een terechte evolutie die ons ambacht alle eer zal aandoen. Voor Mallows is Artisan een ideaal platform door de mix van klanten die er zal langskomen. Zowel de warme bakker als de delicatessenzaken zijn het publiek dat wij aanspreken. Artisan en Mallows…. A perfect match!
Didier Leman, Zaakvoerder - MALLOWS
Voor ons is Artisan dé beurs waar we steeds opnieuw waardevolle en aangename contacten leggen met bezoekers die op zoek zijn naar kwalitatieve producten. De professionele, stijlvolle aankleding van de beurs creëert een prettige en inspirerende werkomgeving. Wij kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de volgende editie waar iedereen van harte welkom is om onze smaakvolle kroketjes te komen proeven en mogelijke samenwerkingen te bespreken.
Maureen - AMUSE CROQUE team
Passie, innovatie en ambachtelijke producten vervaardigen zal in de toekomst een must zijn voor de bakker om het verschil te maken. Ideeën worden je aangereikt op Artisan in Kortrijk Xpo. Het wordt een inspirerende editie voor de ambachtelijke vakman.
Hendrik Rommelaere, Voorzitter BAKMEESTERS WEST-VLAANDEREN & Co-voorzitter ARTISAN
De slagerijwereld is in volle verandering, we pakken het artisanale met schwung aan op de nieuwe editie van Artisan. We nodigen graag iedereen uit op de TOP editie van 2025.
Dirk Dupont, Ambassador DUPONT PROFESSIONAL FOOD EQUIPMENT & Co-Voorzitter ARTISAN